Termeni si conditii

Condiții generale de utilizare

Utilizarea site-ului Jocuri-kids.ro presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare.
Jocuri-kids.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

Datele colectate de la utilizatori se referă la: utilizator (alias). Site-ul Jocuri-kids.ro nu colecteaza adresa de email sau adresa IP de la utilizatori atunci cand adauga un comentariu pe site. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată și completată, precum și conform legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Jocuri-kids.ro va administra datele furnizate de utilizatori numai în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate. Datele personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către Jocuri-kids.ro a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate și a serviciilor de statisitică.

Conform legii 677/2001, utilizatorul isi poate exercita urmatoarele drepturi:

  • a) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi;
  • c) notificarea către terții cărora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operațiuni efectuate conform lit. a) sau b), dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat;
  • d) Dreptul de a vă adresa instanței de judecată în legatură cu orice încalcare a drepturilor dumneavoastră cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile la care se face referire în alineatele de mai sus pot fi exercitate pe e-mail la adresa idorneanu@idorneanu.ro

Modificarea termenilor și a condițiilor

Jocuri-kids.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul termenilor și condițiilor de utilizare, fără o notificare prealabilă a utilizatorului.